Ciolan de porc cu fasole mung și vermicelli

Ciolan de porc cu fasole mung și vermicelli

Pork Hock and Mung Beans with Vermicelli

Pork Hock and Mung Beans with Vermicelli este un fel de mâncare filipinez delicios, în care ciocanele de porc (pata) sunt gătite cu boabe de mung (monggo) și tăiței de sticlă (sotanghon). Deși este suficient de bun pentru a fi savurat singur, este cel mai bine savurat cu orez.

Mung Beans

Cum să gătești Pork Hock and Mung Beans with Vermicelli

  1. Pregătirea ciocanelor de porc: Fierbe ciocanele de porc (pork pata) în 4 căni de apă timp de 10 minute pentru a îndepărta impuritățile. După fierbere, scurge apa și spală carnea de porc bine. Pune-o deoparte pentru utilizare ulterioară.

  2. Sotați legumele: Încălzește uleiul într-o oală. Sotați usturoiul, ceapa și roșiile.

  3. 1 ceapă
  4. 5 căței de usturoi
  5. 3 linguri ulei de gătit
  6. 3 roșii

  7. Odată ce ceapa și roșiile s-au înmuiat, adăugați fasolea mung și sotați timp de 30 de secunde.

  8. 1 ½ căni fasole mung

  9. Adăugați apa și ciolanul de porc: Turnați 4 căni de apă în oală și adăugați ciolanul de porc. Lăsați să fiarbă. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 50-60 de minute sau până când carnea devine fragedă. Amestecați ocazional la fiecare 10 minute și adăugați apă, după cum este necesar.

  10. 8 căni apă
  11. 3 lbs. ciolan de porc

  12. Adăugați tăițeii: Adăugați tăițeii sotanghon și continuați gătirea la foc mic timp de 3-5 minute. Fasolea mung ar trebui să fie moale și oarecum cremoasă în acest moment.

  13. 1 uncie sotanghon

  14. Condimentați: Adăugați pudra de vită și condimentați cu sos de pește și piper negru măcinat. Amestecați.

  15. 2 lingurițe pudră de vită
  16. Sos de pește și piper negru măcinat după gust

  17. Adăugați spanacul: Opriți focul și acoperiți oala timp de 1 minut.

  18. 2 căni spanac tânăr

  19. Amestecați ușor până când spanacul se combină cu celelalte ingrediente din oală.

  20. Serviți: Serviți fierbinte cu orez și bucurați-vă!

Note

Adăugarea spanacului tânăr la rețetă după oprirea focului ajută la menținerea culorii sale strălucitoare și a texturii delicate. Spanacul se ofilește repede, iar căldura reziduală a preparatului este suficientă pentru a-l înmuia fără a-l găti excesiv.

Informații nutriționale

Nutrient Valoare
Calorii 6170kcal
Carbohidrați 251g
Proteine 463g
Grăsimi 360g
Grăsimi saturate 120g
Colesterol 1484mg
Sodiu 4708mg
Potasiu 10319mg
Fibre 59g
Zahăr 36g

Rețete Filipineze

Înapoi la pagina principală