Pâine Mexicană de Porumb
Dacă ești fan al pâinii de porumb, trebuie să încerci această versiune! Este delicioasă și se potrivește perfect cu aproape orice masă.
De ce ne place această rețetă
Ne place pâinea de porumb, așa că aceasta este doar o altă modalitate de a face unul dintre felurile noastre preferate. Se potrivește perfect cu aproape orice fel de mâncare, dar ne place să ne bucurăm de ea cu o rețetă de tip sos. Este atât de bună caldă, cu mult unt!
Rețetă excelentă!
Familia mea a adorat-o și este o rețetă de păstrat! Am folosit brânză cu condimente pentru taco și a fost minunată. ⭐⭐⭐⭐⭐
Lisa (Comentariu pe Facebook)
Rețetă de Pâine Mexicană de Porumb
Ingrediente
- 1 1/4 căni făină de porumb auto-rising
- 1/4 cană făină auto-rising
- 2 ouă
- 1 conservă de 11 uncii porumb alb shoepeg, scurs (poate fi folosit porumb galben)
- 1 conservă de 4 uncii ardei iute verzi, tăiați cubulețe, scurs (poate fi folosit 2 ardei iute la alegerea dumneavoastră)
- 1/2 cană ceapă tocată fin
- 1/2 cană ardei verde tocat
- 1 cană lapte bătut
- 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 cană brânză de stil mexican rasă
- 4 linguri ulei (două linguri de grăsime de slănină și două de ulei de rapiță)
Instrucțiuni
-
Amestecați împreună făina de porumb, făina, bicarbonatul de sodiu, ouăle și laptele acru cu o lingură într-un bol mare. Încorporați porumbul, ardeiul verde, ardeii iuți, ceapa și brânza.
-
Pulverizați tigaia cu spray de gătit, apoi adăugați uleiul și încălziți timp de un minut sau două în cuptor. Adăugați amestecul de cornbread. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 400 de grade timp de 35-40 de minute, până când partea de sus este frumos aurie și bine făcută în centru. Tăiați în bucăți și ungeți cu unt.
Keyword: mexican cornbread, skillet cornbread ```