friptura de vită la slow cooker cu sos

friptura de vită la slow cooker cu sos

Crock Pot Round Steak and Gravy

Această rețetă de Round Steak and Gravy este un fel de mâncare copios pe care familia ta îl va iubi. Ușor de făcut și minunat peste orez sau piure de cartofi.

rețetă ușoară

Ne place cât de simplă este această rețetă; nu necesită multă pregătire. Trebuie să rumenești acest steak în tigaie, dar nu durează mult. Apoi, adaugi totul în crock pot și îl lași să se gătească. Aromele de ceapă și ciuperci fac din acest round steak o alegere delicioasă.

mâncare delicioasă

Am făcut asta astăzi și a trebuit să o gust înainte de cină; este minunat! Aceasta va fi o regulă pe masa noastră de prânz. Nu sări peste pasul de a rumeni friptura cu amestecul de făină, acesta este un pas necesar. Acest fel de mâncare ar fi minunat peste orez sau tăiței de ou.

Pâinea de porumb este un must-have cu această rețetă delicioasă. Ne place această Southern Fried Cornbread sau minunatul nostru Cornbread Muffins. Adaugă unt pe ambele și toarnă sosul deasupra. Atât de bun!

carne de vită

Detalii Rețetă

  • Prep Time: 20 minute
  • Cook Time: 6 ore
  • Course: Fel Principal
  • Cuisine: American, sudic
  • Servings: 8 porții

Echipament

  • Crock Pot

Ingrediente

Ingredient Cantitate
Round steak 2 to 3 lb. (tăiat în bucăți)
Unt 1 stick
Făină 1/2 cup
Praf de usturoi 1 teaspoon
Sare 1/2 teaspoon
Piper 1/2 teaspoon
Ceapă medie 1 (curățată și feliată)
Amestec pentru supă de ceapă 1 pachet
Supă de vită 1 (14.5 oz)
Ciuperci (opțional) 2 conserve de 7 oz. (scurse)
Zahăr brun 1 linguriță
Condimente 1/4 linguriță
Ghimbir măcinat 1/2 linguriță
Frunză de dafin 1
Morcovi 3 până la 4 (curățați și tăiați)

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, combină făina, pudra de usturoi, sarea și piperul. Acoperă bucățile de friptură cu amestecul de făină. Topiți untul în tigaie și rumeniți friptura pe ambele părți. Scoateți friptura și puneți-o în oala lentă.
  2. Acoperiți bucățile de friptură cu ceapa feliată. Adăugați morcovii. Într-un bol, bateți împreună amestecul pentru supă de ceapă, supa de vită, ciupercile, zahărul brun, condimentele și ghimbirul. (Dacă aveți făină rămasă de la tăvălirea cărnii, o puteți adăuga în supă, pentru a turna peste friptură, ceapă și morcovi). Adăugați frunza de dafin.
  3. Gătiți la temperatură mare timp de 5 până la 6 ore sau la temperatură mică timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea este fragedă. Scoateți frunza de dafin înainte de servire. Excelent peste orez, tăiței sau piure de cartofi.

Cuvânt cheie: Crock Pot Round Steak

Înapoi la pagina principală